Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OM BOTNEVIK SAMDRIFT DA


Trenger du hjelp med klargjøring av boligtomt, hyttetomt, industritomt, planering eller drenering av din eiendom? Botnevik Samdrift DA er en maskinentreprenør med lang erfaring innen bransjen og med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen tomtegraving, og stille som totalleverandør innen graving, drenering og planering i Hordaland.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye løsninger. Bransjen utvikles rakst, og det er svært viktig å være med på utviklingen - noe som Botnevik Samdrift DA legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.

Vi i Botnevik Samdrift DA er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi skal bestrebe oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av de beste løsningene for deg som kunde. Optimalisering av din tomt og gode løsninger rundt denne kjennetegner en jobb utført av oss.

 

VÅRE ANSATTE


Olav Botnevik
Daglig Leder

Olav er daglig leder, og har drevet selskapet siden oppstart.

Bård Anders Botnevik
Maskinfører/Grunnarbeider

Bård Anders jobber hovedsakelig med grunnarbeid for hustomter og VA-arbeid.

 

Share on Facebook

Logg inn