Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

TJENESTER


GRAVING
Vi har lang erfaring innen graving, grunnarbeid og planering i forbindelse med nybygg og utvidelse av tomter. Vi fjerner all uønsket masse, og utfører sprengning om nødvendig. Deretter gruses tomten opp og kontrollmåles.

BRØYTING & SNØRYDDING

Vi sørger for kjapp og effektiv snørydding i med moderne snøryddingsmateriell. Vi utfører alle oppdrag til avtalt tid for å sikre størst mulig kundetilfredshet. Vi setter alltid kundens behov og ønsker i sentrum når vi utfører våre tjenester.

 

GRAVING

Vi kan utføre reparasjoner, utskifting og servicejobber på vann- og avløpsnettet. Vår personell operatører har nødvendig ADK-sertifikater og fabgrev. Vi kan også utføre mindre nyanlegg som innlegg til sprinkleranlegg, stikkledninger etc.

MURING

En pen mur kan trekke opp helhetsinntrykket av en hage/tomt. Vi tilbyr alt fra stenlegging av gårdsplasser og inngangspartier til natursteinsmurer. I tillegg til ren montering tilbyr vi kreative løsninger som vil gi et annerledes og mer eksklusivt inntrykk.

 

Share on Facebook

Logg inn